Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie!

Wie zijn wij?

 

 

Mogen wij ons even voorstellen?

Mieke – Organisator en vaste begeleidster van alle zorgperiodes

Van uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel bied ik mijn cliënten op een liefdevolle, geduldige wijze structuur en veiligheid. Dit gaat hand in hand met veel humor en actie. Daarnaast hecht ik waarde aan het bevorderen van sociale omgangsvormen en het stimuleren van zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Mijn opleidingen en schat aan werkervaring vind u op mijn CV.

 


ellen

Ellen – vaste begeleidster van een jongvolwassenengroep

Samen met mijn man en onze 4 kinderen vormen wij een gezellig, druk gezin. Vóór de geboorte van onze kinderen werkte ik enkele jaren als Z-gediplomeerd verpleegkundige op ‘de Merwebolder’ in Sliedrecht. Tegenwoordig werk ik als afdelingshoofd in een verpleeghuis, een mooie uitdagende baan. Het begeleiden van de weekenden met Mieke, is voor mij elke keer weer een feest! Heerlijk om er met elkaar een paar onvergetelijke dagen van te maken.

 


linde

Linde – invalster jongvolwassenengroepen en begeleidster zomerweek jongvolwassenengroep

Samen met mijn man en onze dochter woon ik in Rotterdam. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en afgerond, zoals MBO-Agogisch Werk, Z-verpleegkunde en HBO-Verpleegkunde. De afgelopen 24 jaar heb ik verschillende functies gehad binnen de zorg. Momenteel werk ik als Specialistisch Supportmedewerker.

Samen met de cliënt en zijn/haar netwerk ga ik op zoek welke ondersteuning hij/zij nodig heeft en hoe en waar dit geboden kan gaan worden. Het begeleiden van een vakantieweek en af en toe een weekend, vind ik elke keer een belevenis. Geweldig om te zien hoe ieder op zijn/haar eigen manier geniet van het met elkaar weg zijn.


Annet – vaste begeleidster van een jongvolwassenengroep en tienergroep

Als muziekdocente heb ik op verschillende scholen lesgegeven, waaronder 15 jaar op een school voor ZMLK in Rotterdam. Muziek geven aan deze doelgroep is fantastisch!
Aan de schoolkampen met het VSO bewaar ik heel goede herinneringen. Daarom hoefde ik niet lang na te denken over het antwoord op Miekes vraag of ik deel wilde gaan uitmaken van de ‘weekendbegeleiding’: JA, samen met mijn gitaar!


Els – begeleidster midweken en weekenden

Ik ben getrouwd met Bas, we hebben 4 kinderen en 5 kleinkinderen. In een ‘ver verleden’ begeleidde ik als vrijwilliger op zaterdagmorgen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking tijdens het zwemmen. Ik deed dat met veel plezier en heb daar dus wat ‘werkervaring’ opgedaan. Vanaf de keer dat m’n zus Mieke een invaller nodig had voor een midweek was ik verkocht! Sindsdien ga ik heel graag mee als ze mij weer vraagt!

De midweken of soms een weekend, vol met activiteiten, spelletjes en zingen met de tiener- of jongvolwassen groep, zijn aan mij wel besteed.Met verhalen, knuffels en enthousiasme worden we altijd verwelkomd als we op weg gaan. De midweken en weekenden vliegen dan ook voorbij. Bij thuiskomst kijken we allemaal weer uit naar een volgende keer!


Samen vormen wij een goed team wat garant staat voor individuele zorg en veiligheid in een ontspannen sfeer. Wilt u onbezorgd even op adem komen en wilt u tegelijkertijd dat uw kind of relatie onder deskundige begeleiding een gezellige tijd doorbrengt, dan is Zorg Ondersteuning (uit &) Thuis de oplossing voor u.