Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie!

Kosten en PGB

Een weekendperiode duurt van vrijdag 17.00 uur tot zondag 19.00 uur. Prijs op aanvraag.

De prijzen van een midweek en van een week worden afgestemd op de groepsgrootte, deze zullen zich verhouden tot de weekendprijs.

In zorgperiodes zijn inbegrepen:

  • verblijf
  • vervoer
  • activiteiten/uitstapjes
  • consumpties
  • maaltijden
  • een dagelijks verslag via WhatsApp met foto’s

U dient zelf zorg te dragen voor het brengen naar en halen van de verzamelplaats en een eventuele annulerings- en reisverzekering.

De zorgperiode kunt u betalen uit het PGB of natuurlijk particulier.

Algemene informatie PGB

Een PGB (persoonsgebonden budget) is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. U kiest zelf uw zorgverleners en begeleiders of u huurt een organisatie in. Zij gaan in opdracht van u werken. Voor het aanvragen van een PGB heeft u een indicatie nodig.

Meer informatie hierover kunt u vinden op:

 •