Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie!

Invulling zorgperiode

De weekend periodes duren van vrijdagmiddag 17.00 uur tot zondagavond 19.00 uur. Een midweek duurt van maandag tot vrijdag. Een week wordt in overleg bepaald. We verzamelen op een centraal punt waar we de bagage inladen. Zodra we afscheid genomen hebben van het thuisfront vertrekken we naar de accommodatie. We bivakkeren met onze deelnemers in een huisje op een park met veel faciliteiten, dus ook bij slecht weer kunnen we gezellig dingen ondernemen. Enkele opties zijn:

  • binnenshuis: spelletjes doen, knutselen, voorlezen, muziek maken, filmpje kijken of luieren
  • buitenshuis: zwemmen, bowlen, midgetgolf, rondvaart, terrasje pakken, strand- of boswandeling, vliegeren, speurtocht of een dierentuinbezoek, afhankelijk van de omgeving van het park

Al naar gelang de omstandigheden kan gekozen worden voor een actief, een rustig of een afwisselend programma. Omdat we in groepsverband op stap zijn, kan het niet anders dan dat er rekening gehouden wordt met elkaar. Indien gewenst, is kerkbezoek op zondagmorgen mogelijk. Tussendoor zijn er heerlijke maaltijden en rustmomenten zodat we optimaal van alles kunnen genieten.

Kofferpaklijst

Kofferpaklijst