Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie! Het bedrijf voor een verzorgde/zorgeloze periode! De garantie voor een heerlijke vakantie!

Aanmeldingsprocedure

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie, dan mag u me altijd vrijblijvend bellen of mailen. Zie hiervoor onder contact.

Aanmelden

Als uit ons contact blijkt dat u serieus geïnteresseerd bent en dat u uw kind/relatie aan wilt melden voor de Uitzorg, kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier

Het volledig ingevulde inschrijfformulier, geeft mij inzicht bij welke groep uw kind/relatie het best aansluit. Uiteraard zal ik bij de samenstelling van een groep de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten.

Tevens stelt u mij in staat de verzorging, begeleiding en/of verpleging van uw kind/relatie tijdens een zorgperiode op een verantwoorde manier van u over te nemen.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kunt u ervan verzekerd zijn dat uw persoonsgegevens door mij worden beschermd.

Procedure na aanmelding

  • Na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op en hoort u van mij of en wanneer er voor uw kind/relatie een geschikte mogelijkheid is om aan te sluiten.
  • Er zal altijd een intakegesprek aan huis plaats vinden, om een duidelijk beeld van de zorgbehoeften van de nieuwe deelnemer te krijgen, zodat de continuïteit van een zorgperiode gewaarborgd kan worden.

De groepsgrootte wordt lettend op leeftijd, handicap en zorgvraag vastgesteld. De accommodatie en de omgeving worden zoveel mogelijk afgestemd op de behoeftes en interesses van de deelnemers.

Insturen van het formulier is geen garantie voor deelname.

inschrijfformulier